DJ / Producer, maak je eigen muziekcreatie.

Heb je altijd al in de schoenen van een DJ willen staan maak dan nu je droom waar.

Want bij Muziekschool Hidding kan dit nu allemaal, als eerste gaan we je het

programma wat je moet installeren op je Computer onder de aandacht brengen. ( Programma Beheersing)

Omdat we met muziek hebben te maken komt er heel wat op je af, je krijgt te maken met theorie van de muziek , hoe zit de muziek in elkaar, instrument kennis hierbij is van groot belang.


Er word aandacht besteed hoe je een beat moet maken, een bas partij moet spelen, een gitaar moet toevoegen of een synthesizer moet toepassen, in je eigen te maken  nummer. Ook kan er een midi keyboard op je pc worden aangesloten om bepaalde melodie  lijnen in te spelen.

Kort gezegd, we gaan Componeren,

Arrangeren ,Mixen en Masteren van

allerlei soorten muziek die jij leuk vind.

De lessen zijn prive en duren een half  uur

per week en de kosten hiervan bedragen slechts € 14,95 per les

DJ / Producer

Als je met DJ-en wilt beginnen, of al een tijdje bezig bent  maar je voelt dat je kennis tekort schiet of je mist ervaring, dan is dit iets voor jou. Tijdens de lessen zou je achter een echte Dj tafel staan en die leer je van binnen en van buiten  kennen.

De bedoeling van deze les is ervaring op te doen door veel oefenen.


Naast dat je veel theorie op je bordje krijgt , komt er

ook een grote dosis praktijk aan  het licht. Tijdens de lessen leer je vooral hoe de muziek in elkaar zit en waarom dat zo is. Hoe en wanneer mix je het volgende nummer en waarom mix je dat nummer en niet een ander? Dit zijn allemaal vragen die tijdens

de lessen aan bod komen.


Bij ons in de winkel DJ tafels vanaf € 58,00 Koop nu snel je eigen DJ tafel en begin snel aan je muziek carrière http://www.onlinemuziekopleiding.nl/