Bij Muziekschool Hidding wordt op een flexibele en ontspannen manier zangles gegeven. Het uitgangspunt hierbij is natuurlijk plezier in het zingen!

Er wordt uitgebreid tijd besteed aan de praktijk. Men komt tenslotte omdat men wil leren zingen. De lessen richten zich dan ook op techniek in plaats van theorie. Ademhaling, uitspraak, vorming van de klanken, eerste en tweede stemmen, dit alles is een voorbeeld voor wat aan bod komt. Er wordt zoveel mogelijk uitgegaan van de muziek voorkeur van de leerling, immers wat men leuk vindt, zingt ook prettiger. Wel wordt uiteraard bepaald of de muziek keuze in het bereik van de leerling ligt.


Zang Lessen

 Muziekschool Hidding beschikt over een aardige bibliotheek op het gebied van teksten en liedjes, voor wat betreft populaire muziek. Van de jaren '60 tot heden, van Nederlands talig tot Engelstalig, voor iedere smaak is wel iets aanwezig!

Uiteraard kan de leerling ook zelf teksten of liedjes meenemen en deze instuderen. Tijdens de lessen wordt meegezongen met de muziek, al zingend wordt de techniek bijgeschaafd

Muziekschool Hidding

     Klazienaveen

Koop nu snel een microfoon en begin snel aan je muziek carrière Wel zo schoon je eigen microfoon http://www.onlinemuziekopleiding.nl/