KENNIS SPREEKT, MAAR WIJSHEID LUISTERT

LEREN DRUMMEN BIJ MUZIEKSCHOOL HIDDING

Nu ik drum kan ik eindelijk mijn energie kwijt

dit geeft mij rust en kan ik weer positief denken…

Onze drum lessen kunnen ook online uitgevoerd worden.

Drum lessen


Drum lessen bij muziekschool Hidding verschilt heel veel van andere muziek instrumenten. Het bespelen van een drumstel bij muziekschool Hidding kost veel kracht en energie. Eenmaal achter het drumstel bepaal jij en je drum leraar het ritme en geef jij de accenten. Achter een drumstel kun je je heerlijk uitleven en in het zweet jagen, je kan dus vreselijk tekeer gaan!

Naast alleen het drummen op zich, valt er nog veel meer te ontdekken in de wereld van zowel de beginnende als de geoefende drummer. Techniek, zowel de theorie als de praktijk worden je bijgebracht door uw docent drums en is dus het drumstel een instrument voor de creatieve en voor de perfectionistische drummer.

Bij muziekschool Hidding bestaan verschillende mogelijkheden voor wat betreft de drum les. Zo kunnen onze drum cursisten mee drummen met cd en liedjes, maar wordt er ook gebruik gemaakt van leerboeken. Natuurlijk wordt net als bij andere muziek instrumenten veel rekening gehouden met de muzieksmaak van de leerlingen.

Drummen heeft een positieve invloed op je creativiteit want het maakt je stressbestendig, scherp en explosief!

Drumstel nodig voor je nieuwe muziek carrière?

Drum stellen  

LET OP


Iedere drumstel klinkt anders,

dit komt door verschillende

houtsoorten die gebruikt

worden bij drumstellen.


De juiste drum klank kun je

niet vinden op het internet.

Ook kleuren van uw drumstel kunnen

verschillen per websites.


U wilt toch horen en zien

wat u koopt , bezoek daarom

onze fysieke winkel.

Drumlessen voor jong en oud bij Muziekschool Hidding. Akoestisch drummen bij muziekschool Hidding. Elektronisch drummen bij muziekschool Hidding. Drumlessen leraren met ervaring van muziekschool Hidding Doorndistel 37 Klazienaveen Tel: 0591-317917 Drumlessen muziekschool Hidding Doorndistel 37 Klazienaveen Tel: 0591-317917 Drumstellen bij muziekhuis Hidding Doorndistel 37 Klazienaveen Tel: 0591-317917

Lesmethode gebaseerd op de           volgende punten:

                   Theoretische vaardigheden

                   Noten kennis

                   Ritme gevoel

                   Lichaamsbeheersing

                   Drum techniek

                   Opbouw repertoire

                   Gratis lesmateriaal

DRUM LESSEN BIJ MUZIEKSCHOOL HIDDING

Online drum les

Hebt u niet de mogelijkheid om muziekschool Hidding te bezoeken, dan geeft muziekschool Hidding u de mogelijkheid om uw drum lessen online te volgen onze online drum lessen kunt u volgen via uw webcam en worden op een traditionele manier gegeven bij onze online muziekschool. Muzieklessen via het internet door muziekschool Hidding levert u ook veel tijd op, dit ook om de drukte van de ouders weg te nemen van het halen en brengen naar de muziekschool. Onze Online muziek cursus is hier dan ook een prima optie, tijdens uw muziekles online kan de cursist zijn eigen drum les opnemen en op een later tijdstip weer terug zien. Het online lessen bij Muziekschool Hidding levert u veel voordeel op en is zeer populair bij onze online muziek cursisten.

Startpagina

EEN KANS VOOR IEDEREEN

Home Even voorstellen Docenten Fotogalerij Waarom muziekles Winkel Contact