KENNIS SPREEKT, MAAR WIJSHEID LUISTERT

DWARSFLUIT LEREN SPELEN BIJ MUZIEKSCHOOL HIDDING

Toen ik mijn ademhalings oefening ging doen voor mijn dwarsfluit,

    voelde ik mij ineens minder gestresst…

Onze dwarsfluit lessen kunnen ook online uitgevoerd worden.

Dwarsfluit lessen


De dwarsfluit is van origine een houten blaasinstrument. Tegenwoordig zijn ze in verschillende materialen en in verschillende prijsklassen verkrijgbaar.
Om dwarsfluit te leren spelen bij muziekschool Hidding, is het handig als men al een muzikale ondergrond heeft, omdat de dwarsfluit een instrument is dat men blindelings moet leren bespelen.

Men kan verschillende stijlen leren spelen. De meest voorkomende zijn toch wel de klassieke muziek en de jazz. Maar ook moderne muziek kan gespeeld worden op de dwarsfluit.

In de dwarsfluit lessen van muziekschool Hidding wordt  veel aandacht besteed aan de ademhaling en gebruik van het lichaam. Dit zijn namelijk zeer belangrijke punten. Voor het bespelen tijdens de dwarsfluit lessen wordt gebruik gemaakt van verschillende boeken. Van klassieke tot moderne muziek, waarmee men kan leren fluiten met behulp van een cd waarop b.v. begeleiding staat.
De dwarsfluit is een veelzijdig instrument, dat individueel maar ook zoal in orkest verband of onder pianobegeleiding door uw docent muziek bespeeld kan worden..


Kan men al noten lezen, dan wordt de concentratie op het bespelen van het instrument groter. Dit heeft tot gevolg dat men sneller vooruitgang kan boeken. Met een enthousiaste leraar muziek en wat geduld, een beetje gezond verstand kunnen het bespelen van de dwarsfluit tot een betoverend instrument maken.

Blaasinstrument nodig voor je nieuwe muziek carrière?

Blaasinstrumenten  

LET OP


Iedere dwarsfluit klinkt

anders dit kunt u niet beluisteren

via het internet


Een dwarsfluit is een

precisie instrument.

Welke dwarsfluit past bij jou?


U wilt toch horen en zien

wat u koopt , bezoek daarom

onze fysieke winkel.

Dwarsfluitles muziekschool Hidding Doorndistel 37 Klazienaveen Tel: 0591-317917

Lesmethode gebaseerd op de           volgende punten:

                  * Instrument beheersing

                  * Ademhalingstechnieken

                  * Noten kennis

                  * Lichaamsbeheersing

                  * Theoretische vaardigheden

                  * Opbouw repertoire

                  * Gratis lesmateriaal

DWARSFLUIT LESSEN BIJ MUZIEKSCHOOL HIDDING

Online dwarsfluit les

Hebt u niet de mogelijkheid om muziekschool Hidding te bezoeken, dan geeft muziekschool Hidding u de mogelijkheid om uw dwarsfluit lessen online te volgen onze online dwarsfluit lessen kunt u volgen via uw webcam en worden op een traditionele manier gegeven bij onze online muziekschool. Muzieklessen via het internet door muziekschool Hidding levert u ook veel tijd op, dit ook om de drukte van de ouders weg te nemen van het halen en brengen naar de muziekschool. Onze Online muziek cursus is hier dan ook een prima optie, tijdens uw muziekles online kan de cursist zijn eigen dwarsfluit les opnemen en op een later tijdstip weer terug zien. Het online lessen bij Muziekschool Hidding levert u veel voordeel op en is zeer populair bij onze online muziek cursisten.

EEN KANS VOOR IEDEREEN

Home Even voorstellen Docenten Fotogalerij Waarom muziekles Winkel Contact Dwarsfluit lessen door ervaren docenten van muziekschool Hidding Dwarsfluit les jong geleerd is oud gedaan door muziekschool Hidding Blaasinstrumenten muziekschool Hidding Dwarsfluit les een goed begin is het halve werk bij muziekschool Hidding Blaasinstrumenten kopen bij muziekhuis Hidding Doorndistel 37 Klazienaveen tel: 0591-317917 Dwarsfluit leren spelen Muziekschool Hidding de leukste muziekschool in uw regio