KENNIS SPREEKT, MAAR WIJSHEID LUISTERT

KEYBOARD LEREN SPELEN BIJ MUZIEKSCHOOL HIDDING

Keyboard nodig voor je nieuwe muziek carrière?

Onze keyboard lessen kunnen ook online uitgevoerd worden.

Keyboard lessen


Keyboard (sleutel board) is de sleutel naar andere dimensies.

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden van het keyboard. Zo kun je je eigen ritmes of begeleiding instellen en diverse klanken gebruiken in je eigen compositie.

Veelal is dit al voor je gedaan en kun je gebruik maken van de meest uiteenlopende arrangementen van je keyboard.

Bij het bespelen van de keyboard worden vaak akkoorden gebruikt. Deze worden met de linkerhand bespeeld, zodat de arrangementen worden aangestuurd.

Met je rechterhand bespeel je de melodielijn. Zo kun je het nummer in één keer ten gehore brengen met alle mogelijkheden die op je keyboard zitten. Bij de keyboard lessen van muziekschool Hidding word rekenschap gehouden met de wensen van de leerling zo heeft muziekschool Hidding naast zijn lesmethode ook diverse muziekstukken beschikbaar voor jong en oud, noten kennis is hier een vereiste. Noten lezen word vaak ten onrechte als moeilijk beschouwd, hier heeft muziekschool Hidding een noten lees programma ontwikkeld waarin je in no time noten kunt leren lezen. Theorie wordt tijdens de lessen op een eigentijdse wijze gegeven door uw vakdocent. Hier wordt aandacht besteed aan het hoe en waarom, akkoorden opbouw en toonladders worden hier veelvuldig besproken. Ook de instellingen van je keyboard word uitgelegd door uw docent.

Bezoek onze winkel voor het totale keyboard assortiment

LET OP


Iedere keyboard klinkt anders,

dit komt door verschillende

prijsklassen van diverse

keyboard’s.


De juiste keyboard stijlen die

bij jouw passen, kun je

alleen maar uitproberen in

een muziekwinkel.


U wilt toch horen en zien

wat u koopt , bezoek daarom

onze fysieke winkel.

Keyboard leren spelen bij muziekschool Hidding Keyboardles bij muziekschool Hidding. Keyboardles met digitale muziekboeken Keyboardles voor jong en oud.

Even ben ik alles vergeten,

    mijn keyboard en ik…

Muziekhuis Hidding keyboards bezoek ons Doorndistel 37 Klazienaveen Tel: 0591-317917

KEYBOARD LESSEN BIJ MUZIEKSCHOOL HIDDING

Lesmethode gebaseerd op de           volgende punten:

                  * Theoretische vaardigheden

                  * Noten kennis

                  * Lichaamsbeheersing

                  * Vinger techniek

                  * Opbouw repertoire

                  * Gratis lesmateriaal

Online Keyboard lessen

Hebt u niet de mogelijkheid om muziekschool Hidding te bezoeken, dan geeft muziekschool Hidding u de mogelijkheid om uw keyboard lessen online te volgen onze online keyboard lessen kunt u volgen via uw webcam en worden op een traditionele manier gegeven bij onze online muziekschool. Muzieklessen via het internet door muziekschool Hidding levert u ook veel tijd op, dit ook om de drukte van de ouders weg te nemen van het halen en brengen naar de muziekschool. Onze Online muziek cursus is hier dan ook een prima optie, tijdens uw muziekles online kan de cursist zijn eigen keyboard les opnemen en op een later tijdstip weer terug zien. Het online lessen bij Muziekschool Hidding levert u veel voordeel op en is zeer populair bij onze online muziek cursisten.

Keyboard leren spelen Muziekschool hidding de leukste muziekschool in uw regio.

EEN KANS VOOR IEDEREEN

Home Even voorstellen Docenten Fotogalerij Waarom muziekles Winkel Contact Muziekschool Hidding de leukste muziekschool in uw regio.