KENNIS SPREEKT, MAAR WIJSHEID LUISTERT

LEREN ZINGEN BIJ MUZIEKSCHOOL HIDDING

Onze zanglessen kunnen ook online uitgevoerd worden.

Leren zingen bij muziekschool Hidding doorndistel 37 Klazienaveen / Emmen tel: 0591-317917. Zanglessen bij muziekschool Hidding Doorndistel 37 Klazienaveen Tel: 0591-317917 Vocale training bij muziekschool Hidding. Zingen bij muziekschool Hidding. Zangles voor jong en oud bij muziekschool Hidding.

Zingen doe ik nog maar even, mijn stem veranderde,

     en kreeg meer geluk in mijn leven…

Zanglessen


Bij muziekschool Hidding word op een flexibele en ontspannen manier zangles gegeven. Het uitgangspunt hierbij is natuurlijk plezier in het zingen!

Tijdens je zangles zal je docent zang uitgebreid tijd besteden aan de praktijk. Je komt tenslotte naar de muziekschool  om te leren zingen. De zanglessen van muziekschool Hidding richten zich vooral op de techniek en niet zozeer op de theorie.


Tijdens de zanglessen van muziekschool Hidding wordt aandacht besteed aan de ademhaling, de uitspraak, de vorming van de klanken en het gebruik van de eerste en tweede stem. Tijdens de zangles zal de zang docent  zoveel mogelijk uitgaan van de muziek voorkeur van de zang leerling. De eigen muziek keuze draagt bij tot een positieve inzet tijdens je zangles! Door de zang docent wordt uiteraard bepaald of de muziek keuze binnen het stembereik van de leerling ligt. Tevens organiseert muziekschool Hidding elk jaar voor de leerlingen een muziekfestival hier mag je in het echt optreden op een professioneel podium. Om zo ervaring op te doen tijdens je zanglessen. Dit kan solo maar ook met je mede muziek leerlingen van muziekschool Hidding.

Muziekschool Hidding beschikt over een aardige bibliotheek op het gebied van teksten en populaire muzieknummers. Van de jaren '60 tot heden, van Nederlandstalig tot Engelstalig, Bij muziekschool Hidding is voor iedere genre  wel een leuk nummer aanwezig!

Online Zangles

Hebt u niet de mogelijkheid om muziekschool Hidding te bezoeken, dan geeft muziekschool Hidding u de mogelijkheid om uw zanglessen online te volgen onze online zanglessen kunt u volgen via uw webcam en worden op een traditionele manier gegeven bij onze online muziekschool. Muzieklessen via het internet door muziekschool Hidding levert u ook veel tijd op, dit ook om de drukte van de ouders weg te nemen van het halen en brengen naar de muziekschool. Onze Online muziek cursus is hier dan ook een prima optie, tijdens uw zangles online kan de cursist zijn eigen zangles opnemen en op een later tijdstip weer terug zien. Het online zanglessen bij Muziekschool Hidding levert u veel voordeel op en is zeer populair bij onze online zang cursisten.

Zang benodigdheden nodig voor je nieuwe muziek carrière?

Zang installatie

Microfoon’s

LET OP


Iedere geluidsinstallatie klinkt

anders dit kunt u niet beluisteren

via het internet


Een microfoon is een

precisie instrument.

Welke microfoon past bij jou?


U wilt toch horen en zien

wat u koopt , bezoek daarom

onze fysieke winkel.

Zangbenodigdheden bij muziekhuis Hidding Doorndistel 37 Klazienaveen Tel: 0591-317917

ZANGLESSEN BIJ MUZIEKSCHOOL HIDDING

Lesmethode gebaseerd op de            volgende punten:

                  * Stemvorming

                  * Ademhalingstechnieken

                  * Microfoontechniek

                  * Lichaamsbeheersing

                  * Theoretische vaardigheden

                  * Opbouw repertoire

                  * Gratis lesmateriaal

Leren zingen Muziekschool Hidding de leukste muziekschool in uw regio.

EEN KANS VOOR IEDEREEN

Home Even voorstellen Docenten Fotogalerij Waarom muziekles Winkel Contact