Lesmethode gebaseerd op de         volgende punten:

                   * Theoretische vaardigheden

                   * Noten kennis

                   * Tablatuur

                   * Lichaamsbeheersing

                   * Vinger techniek

                   * Opbouw repertoire

                   * Gratis lesmateriaal

GITAAR LEREN SPELEN BIJ MUZIEKSCHOOL HIDDING

Het geluid die de klankkast maakt,
     is wat mij emotioneel maakt...

Onze gitaar lessen kunnen ook online uitgevoerd worden.

Gitaarles op een elektrische gitaar bij muziekschool Hidding.

Gitaar nodig voor je nieuwe muziek carrière?

Akoestische Gitaar

Om te beginnen met gitaar spelen is een akoestische of klassieke gitaar een leuk start instrument.

Het is een gitaar met nylon snaren, je kunt er solo op spelen en niet alleen klassiek, maar ook pop, of modern klassiek. En natuurlijk volks muziek.

Bij de gitaar lessen van muziekschool Hidding wordt er vooral rekening gehouden met de smaak van muziek van de leerling. Natuurlijk wordt er gekeken of een leerling meerdere stijlen muziek mooi vind. Maar een belangrijk punt is dat de leerling gemotiveerd is en blijft.

De gitaar lessen van muziekschool Hidding zijn er vooral ook op gericht dat de leerling zoveel mogelijk kennis opdoet, zodat deze kennis ook toegepast kan worden.

Elektrische Gitaar

Net als bij alle andere muziekinstrumenten van muziekschool Hidding geldt bij de gitaar dat we beginnen met het mogelijke en streven naar het onmogelijke. Dit houdt in dat we een duidelijk doel voor ogen moeten hebben en wat we moeten doen om het doel te bereiken. Meestal kost dit veel tijd en geduld.

De elektrische gitaar is het instrument van de popmuziek, men kent de popmuziek zoals alle muziek in verschillende sferen. Zo kan een elektrische gitaar allerlei stemmingen uitdrukken, van het heel gevoelig tot heel heftig. Door een versterker toe te voegen krijg je extra mogelijkheden in de klank vorming.

Muziekhuis Hidding de muziekwinkel in uw regio. Doorndistel 37 Klazienaveen Tel: 0591-317917

Elektrische gitaren

Klassieke gitaren

Akoestische gitaren

LET OP


Iedere gitaar klinkt anders,

dit komt door verschillende

houtsoorten die gebruikt

worden bij gitaren.


De juiste gitaar klank kun je

niet vinden op het internet.

Ook kleuren van uw gitaar

verschillen per websites.


U wilt toch horen en zien

wat u koopt , bezoek daarom

onze fysieke winkel.

GITAAR LESSEN BIJ MUZIEKSCHOOL HIDDING

Online gitaar les

Hebt u niet de mogelijkheid om muziekschool Hidding te bezoeken, dan geeft muziekschool Hidding u de mogelijkheid om uw gitaarlessen online te volgen onze online gitaar lessen kunt u volgen via uw webcam en worden op een traditionele manier gegeven bij onze online muziekschool. Muzieklessen via het internet door muziekschool Hidding levert u ook veel tijd op, dit ook om de drukte van de ouders weg te nemen van het halen en brengen naar de muziekschool. Onze Online muziek cursus is hier dan ook een prima optie, tijdens uw muziekles online kan de cursist zijn eigen gitaar les opnemen en op een later tijdstip weer terug zien. Het online lessen bij Muziekschool Hidding levert u veel voordeel op en is zeer populair bij onze online muziek cursisten.

KENNIS SPREEKT, MAAR WIJSHEID LUISTERT

Gitaar leren spelen Muziekschool hidding de leukste muziekschool in uw regio.

EEN KANS VOOR IEDEREEN

Home Even voorstellen Docenten Fotogalerij Waarom muziekles Winkel Contact Gitaar les muziekschool Hidding Doorndistel 37 Klazienaveen Tel: 0591-317917 Gitaar leren spelen bij muziekschool Hidding Gitaar les op een akoestische gitaar bij muziekschool Hidding Gitaar les op een klassieke gitaar bij muziekschool Hidding